Đề kiểm tra tiếng anh 9 - theo chương trình thí điểm

Lớp 1

Lớp 2

Lớp 2 - liên kết tri thức

Lớp 2 - Chân trời sáng tạo

Lớp 2 - Cánh diều

Tài liệu tham khảo

Lớp 3

Sách giáo khoa

Tài liệu tham khảo

Sách VNEN

Lớp 4

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài bác tập

Đề thi

Lớp 5

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài tập

Đề thi

Lớp 6

Lớp 6 - liên kết tri thức

Lớp 6 - Chân trời sáng sủa tạo

Lớp 6 - Cánh diều

Sách/Vở bài tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

Lớp 7

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài bác tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

Lớp 8

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài tập

Đề thi

Chuyên đề & Trắc nghiệm

Lớp 9

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài xích tập

Đề thi

Chuyên đề & Trắc nghiệm

Lớp 10

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài bác tập

Đề thi

Chuyên đề & Trắc nghiệm

Lớp 11

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

Lớp 12

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài bác tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

IT

Ngữ pháp tiếng Anh

Lập trình Java

Phát triển web

Lập trình C, C++, Python

Cơ sở dữ liệu


*

100 Đề thi giờ Anh lớp 9 new năm 2021 - 2022 tất cả đáp án | Đề thi giờ đồng hồ Anh 9 học kì 1, học tập kì 2 chọn lọc

Bộ đề tổng hợp đứng top 100 Đề thi tiếng Anh lớp 9 chương trình new năm học tập 2021 - 2022 học tập kì 1 và Học kì 2 chọn lọc, bao gồm đáp án, cực giáp đề xác nhận gồm những đề thi giữa kì, đề thi học tập kì. Cỗ đề thi được biên soạn dính sát hình thức đánh giá chỉ năng lực học viên mới độc nhất theo Thông bốn 22 của cục Giáo dục & Đào tạo. Hi vọng bộ đề thi này để giúp đỡ bạn ôn luyện và đạt điểm cao trong số bài thi giờ đồng hồ Anh 9 mới.

Bạn đang xem: Đề kiểm tra tiếng anh 9 - theo chương trình thí điểm

Bộ đề thi tiếng Anh 9 này được tổng hợp, chọn lọc từ đề thi của những trường trung học cơ sở trên cả được cùng được lực lượng Giáo viên soạn lời giải cụ thể giúp học tập sinh dễ ợt rèn luyện, review năng lực của chủ yếu mình. Để xem đưa ra tiết, mời quí bạn đọc lựa lựa chọn một trong các bộ đề thi dưới đây:

Mục lục Đề thi giờ đồng hồ Anh 9 new năm 2021 - 2022

Bộ đề thi học sinh giỏi

*

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào chế tạo ra .....

Đề thi giữa học kì 1

Năm học tập 2021 - 2022

Môn: giờ Anh lớp 9

Thời gian làm cho bài: phút

(Đề thi số 1)

I. Circle the word of which the underlined sound is pronounced differently from the others

1. A. Divide B. Religion C. Primary D. Comprise

2. A. Compulsory B. Industry C. Hamburger D. Eruption

3. A. Enjoyed B. Invited C. Mended D. Lasted

4. A. Machine B. chair C. check D. child

II. Choose the correct answer for each sentence

5.Vietnamese people are very ……….......... .

A. Friend

B. Friendly

C. Friendship

D. Friendliness

6. Let’s about my problem.

A. Talk

B. Talking

C. Lớn talk

D. Talked

7. Vietnam is a …………country. The weather is usually hot there.

A. Tropical

B. Cold

C. Warm

D. Heat

8. The doctor ...................... Me not lớn stay up too late at night.

A. Advised

B. Suggested

C. Insisted

D. Forced

9. She was sick yesterday,……….she was absent from school .

A. Since

B. So

C. Because

D. But

10. My friend is fond of ……….TV in the evening.

A. Watching

B. To watch

C. Watch

D. Watched

11. Some designers have taken______ from Vietnam’s ethnic minorities.

A. Inspiration

B. Education

C. Impression

D. Tradition

12. 12. Jeans ______all over the world today.

A. Is sold

B. Was sold

C. Will be sold

D. Are sold

III. Give the correct form of the verbs in brackets.

13. I (see) .............................................her recently.

14. The children often love (watch) .......................cartoons.

15. I wish It (not rain) ............................................. Tomorrow.

16. This exercise must (do) ...................................carefully.

IV. Give the correct khung of these words

17. These clothes look very ............................ . (fashion)

18. Some designers have ...................... The Ao dẻo by priting lines of poetry on it. (modern)

19. Nguyen Du is a famous Vietnamese ………………. . ( poem )

20. He always wears a ……………….shirt. ( stripe )

V. Read the following passage & choose the best answer.

We don’t only choose clothes lớn make us look…21…., we also use them to tell the world …22….our personality. The clothes we wear và our …23….as a whole give other people useful information about what we think and…24….we feel. If we feel cheerful, we usually wear …25….clothes and if we feel …26….we sometimes put on dark clothes. But why do teenagers wear black so…27….? Is it because they feel miserable all …28….? This is unlikely to lớn be the case. It is probably just because it is …29….to wear black, và young people they are real fans of …30…. .

21.

A. Attract

B. Attractive

C. Attractively

D. Attraction

22.

A. Of

B. With

C. By

D. About

23.

A. Appear

B. Appearance

C. Appeared

D. Appearing

24.

A. Which

B. What

C. How

D. When

25.

A. Colorful

B. Colors

C. Colorfully

D. Colorless

26.

A. Depress

B. Depressed

C. Depressing

D. Depression

27.

A. Frequent

B. Frequency

C. Frequently

D. Frequenty

28.

A. The time

B. The day

C. The week

D. The month

29.

A. Fashion

B. Fashionable

C. Fashioner

D. Fashioned

30.

A. Fashion

B. Fashionable

C. Fashioner

D. Fashioned

VI. Listen lớn a man talking about the findings of a survey on teenagers’ stress. Decide if the following statements are true (T) or false (F). (unit 3)

31. Unlike teenagers, adults don’t get stressed. .................

32. 30 – to lớn – 70 - year olds are experiencing higher ức chế level than they consider lớn be healthy. ................

33. The most common reason for teenagers‟ stress is school. .................

34. Thinking about what to vì after high school is not a source of ức chế for teens..................

35.Stress affects teens emotionally only. .................

VI. Rewrite these sentences (1m)

36. What a pity! I can’t speak English well.

I wish..............................................................................

37.They built this khách sạn six months ago.

This hotel ..............................................................................

38. He likes wearing Jeans.

He is interested..............................................................................

39. It isn’t necessary for me to wear the Ao dẻo today.

I don’t ..............................................................................

40. Hanoi capital is generally not as exciting as Ho bỏ ra Minh city. (more)

Ho chi Minh city.........................................................................................................

Đáp án và lí giải làm bài

1.B

2. C

3. A

4. A

5. B

6. A

7. A

8. A

9. B

10. A

11. A

12. D

13. Have seen

14. Watching

15. Wouldn’t rain/ would not rain

16. Be done

17. Fashionable

18. Modernized

19.poet

20. Striped

21. B

22. D

23. B

24. C

25. A

26. B

27. C

28. A

29. B

30. A

31. F

32. F

33. T

34. F

35. F

36. I wish I could speak English well.

37. This khách sạn was built six months ago.

38. He is interested in wearing jeans.

39. I don’t need to wear the Ao dẻo today.

40. Ho bỏ ra Minh đô thị is generally more exciting than Hanoi capital.

*

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi học tập kì 1

Năm học tập 2021 - 2022

Môn: giờ Anh lớp 9

Thời gian có tác dụng bài: phút

(Đề thi số 1)

I. Find one word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. Baggy B. Minority

C. Style D. Symbol

2. A. Casual B. sale

C. sleeveless D. slit

3. A. Publish B. Reputation

C. until D. Fun

4. A. Worked  B. Washed

C. Appeared D. Stopped

II. Circle the best answers

1. The quái dị said he would fly khổng lồ Ho đưa ra Minh city (last/ the following/ the previous/ next) day.

2. How much time bởi vì you spend (to watch/ watch/ in watching/ watching) TV every day?

3. I wish I (had/ have/ was having/ am having) enough money to lớn buy a thể thao car.

4. It seems difficult for me (having/ khổng lồ have/ to having/ had) a trip abroad.

5. Nowadays teenagers (used lớn wear/ used to lớn wearing/ get used lớn wearing/ is used to lớn wearing) jeans when going for a picnic.

6. If you want to (apply/ learn/ study/ attend) the course, you must pass the written exam.

7. She advised me (not lớn go out/ don’t go out/ lớn go out/ not go out) after dark.

8. I’m looking forward (to hear/ hearing/ to lớn hearing/ heard) from you.

III. Supply the correct verb form

1. You (use) (swim) in this river when you were a boy?

……………………………………………………………………………………………

2. Lan (enjoy) (learn) English. She (pass) the English speaking thử nghiệm last week.

 …………………………………………………………………………………………… 

3. The 24th Sea Games (just hold) in Thailand.

……………………………………………………………………………………………

IV. Rewrite the following sentences as directed

1. What a pity! I can’t answer this question. (I WISH…….)

……………………………………………………………………………………………

2. My father is repairing the roof of the house now. (PASSIVE)

……………………………………………………………………………………………

3. This morning I got up late so I didn’t have time for breakfast. (BECAUSE)

……………………………………………………………………………………………

4. Many foreigners love the (beautiful) of Ha Noi & the (friendly) of people. (USE THE CORRECT size OF THE WORDS)

……………………………………………………………………………………………

5. ”Where do you buy this computer?” My friend asked me. (REPORTED SPEECH)

……………………………………………………………………………………………

6. They will hold the meeting before May Day. (PASSIVE)

……………………………………………………………………………………………

V. Underline the word uncorrected then correct it

1. Uncle John said that he would go to lớn Nha Trang tomorrow. 

→ ………………………………………………………………………………………..

2. I wish I can earn more money and work less. 

→ ….….….….….….….….….….….…………………………………………………… 

VI. Read the following passage và choose the best answers

Tet is a national and.................... (1) festival in Vietnam. It is occasion for every Vietnamese to lớn be reunited to think................. (2) their past activities và hope for good luck in the new year.

Before Tet all houses.................. (3) trắng washed và ...................... (4) with colorful lights. Everybody is looking......................... (5) to lớn a better life. In the new year’s eve, children are smartly dressed.......................... (6) are hoping khổng lồ receive money put in small red envelopes as they are wishing longevity to................... (7) grandparents và parents. Wrong doings should...................... (8) avoided on these days.

1. A. Traditional B. Modern

C. Compulsory D. Convenient

2. A. About B. With

C. After D. For

3. A. Was B. Were

C. Are D. Is

4. A. Decorate B. Decorating

C. Khổng lồ decorate D. Decorated

5. A. For B. Forward

C. After D. At

6. A. Them B. Who

C. These D. They

7. A. His B. Her

C. My D. Their

8. A. Take B. Not

C. We D. Be

VII. Listen to lớn the reading of a letter then check the correct box for True or False

StatementsTrueFalse
1.The writer is having a nice time in England.  
2.The weather is cool và the people are friendly.  
3.The writer only met Hoa in Hanoi.  
4.The writer bought lots of souvenirs và took a lot of photos.  

 

Đáp án

I. Find one word whose underlined part is pronounced differently from the others (1p): 

1. A. Baggy B. Minority

C. Style D. Symbol

2. A. Casual B. sale

C. sleeveless D. slit

3. A. Publish B. Reputation

C. until D. Fun

4. A. Worked  B. Washed

C. Appeared D. Stopped

II. Choose the best answers (2p):

1. The quái thú said he would fly khổng lồ Ho đưa ra Minh thành phố (last/ the following/ the previous/ next) day.

2. How much time bởi vì you spend (to watch/ watch/ in watching/ watching) TV every day?

3. I wish I (had/ have/ was having/ am having) enough money to buy a sport car.

4. It seems difficult for me (having/ to have/ to having/ had) a trip abroad.

5. Nowadays teenagers (used to wear/ used lớn wearing/ get used to lớn wearing/ is used to wearing) jeans when going for a picnic.

6. If you want to (apply/ learn/ study/ attend) the course, you must pass the written exam.

7. She advised me (not lớn go out/ don’t go out/ khổng lồ go out/ not go out) after dark.

8. I’m looking forward (to hear/ hearing/ to hearing/ heard) from you.

 

III. Supply the correct verb size (1,5p):

1. You (use) (swim) in this river when you were a boy?

Did you use to lớn swim in this river when you were a boy?

2. Lan (enjoy) (learn) English. She (pass) the English speaking thử nghiệm last week.

Xem thêm: Bệnh Gan Nhiễm Mỡ Độ 2 Có Nguy Hiểm Không ? Điều Trị Dứt Điểm Được Không

Lan enjoys learning English. She passed the English speaking test last week.

3. The 24th Sea Games (just hold) in thai Lan.

The 24th Sea Games have just been held in Thailand.

 

IV. Rewrite the following sentences as directed (1,5p):

1. What a pity! I can’t answer this question. (I WISH…….)

I wish I could answer this question.

2. My father is repairing the roof of the house now. (PASSIVE)

The roof of the house is being repaired by my father now.

3. This morning I got up late so I didn’t have time for breakfast. (BECAUSE)

I didn’t have time for breakfast because this morning I got up late/ Because this

morning I got up late, I didn’t have time for breakfast.

4. Many foreigners love the (beautiful) of Ha Noi & the (friendly) of people. (USE THE CORRECT khung OF THE WORDS)

Many foreigners love the beauty of Ha Noi và the friendliness of people.

5. “Where do you buy this computer?” My friend asked me. (REPORTED SPEECH)

My friend asked me where I bought that computer.

6. They will hold the meeting before May Day. (PASSIVE)

The meeting will be held before May Day.

 

V. Underline the word uncorrected then correct it (1p):

1. Uncle John said that he would go lớn Nha Trang tomorrow

→ the following day

2. I wish I can earn more money and work less.

→ could

 

VI. Read the following passage and choose the best answers (2p):

Tet is a national and.................... (1) festival in Vietnam. It is occasion for every Vietnamese khổng lồ be reunited khổng lồ think................. (2) their past activities and hope for good luck in the new year.

Before Tet all houses.................. (3) white washed & ...................... (4) with colorful lights. Everybody is looking......................... (5) to a better life. In the new year’s eve, children are smartly dressed.......................... (6) are hoping to receive money put in small red envelopes as they are wishing longevity to................... (7) grandparents and parents. Wrong doings should...................... (8) avoided on these days.

1. A. TraditionalB. Modern

C. CompulsoryD. Convenient

2. A. AboutB. With

C. AfterD. For

3. A. WasB. Were

C. AreD. Is

4. A. DecorateB. Decorating

C. To lớn decorateD. Decorated

5. A. ForB. Forward

C. AfterD. At

6. A. ThemB. Who

C. TheseD. They

7. A. HisB. Her

C. MyD. Their

8. A. TakeB. Not

C. WeD. Be

VII. Listen khổng lồ the reading of a letter then check the correct box for True or False (1p):

StatementsTrueFalse
1. The writer is having a nice time in England. 
2. The weather is cool and the people are friendly. 
3. The writer only met Hoa in Hanoi. 
4. The writer bought lots of souvenirs and took a lot of photos. 

*

Phòng giáo dục và Đào tạo nên .....

Đề thi thân học kì 2

Năm học tập 2021 - 2022

Môn: giờ đồng hồ Anh lớp 9

Thời gian làm bài: phút

(Đề thi số 1)

I. PRONUNCIATION

Question 1. Choose the word that has the underlined part pronounced differently.

*

Question 2. Choose the word that has the găng tay pattern different from that of the others.

*

II. LANGUAGE FOCUS

Question 1. Use the correct tense or khung of the verb given in each sentence.

1. Long asked me if I (go)..................... There the next day.

2. If it (not rain)........................ Tonight, we’ll go to the movies.

Question 2. Choose one A, B, C or D that best fits the blank space in each sentence.

3. If you want to lớn pass the English tests, you _______ study hard.

 A. Can

 B. Must

 C. Will

 D. Might

4. It rains heavily, ________ I can’t go lớn the movie with you.

 A. If

 B. But

 C. Because

 D. So

5. People often go to that ________ khổng lồ pray.

 A. Hotel

 B. Shrine

 C. School

 D. Market

6. He wanted khổng lồ know when I ______ go.

 A. Will

 B. Must

 C. Had to lớn

 D. Have to

7. We have well-______ teachers.

 A. Unique

 B. Qualified

 C. Lớn qualify

 D. Qualifications

8. I look forward to lớn ______ from you soon.

 A. Hear

 B. Heard

 C. To lớn hear

 D. Hearing

9. We usually go to our home village at least once ______the summer.

 A. At

 B. On

 C. In

 D. For

10. What vày people vì chưng for a living in your village? → _____________________.

 A. They play soccer

 B. They watch TV

 C. They plant rice & raise cattle

 D. They go to lớn the doctor.

III. READING

Read the passage and choose the best answer to the question.

AN EXCITING TRIP

I have just received a letter from my brother, Tim. He is in Australia. He has been there for six months. Tim is an engineer. He is working for a big firm and he has already visited a great number of different places in Australia. He has just bought an Australian car và has gone to Alice Springs, a small town in the center of Australia. He will soon visit Darwin. From there he will fly lớn Perth. My brother has never been abroad before, so he is finding this trip very exciting.

1. Whom was this passage written about?

 A. Tim

 B. Tim’s brother or sister

 C. An engineer

 D. Darwin

2. What is the writer’s brother’s name?

 A. Tim

 B. Alice Springs

 C. Darwin

 D. Perth

3. What is Alice Springs?

 A. It is a beauty spot in Australia.

 B. It is a small town in Australia.

 C. It is a big firm Tim works for.

 D. It is Tim’s car.

4. Where will Tim fly to Perth from?

 A. His home town

 B. Alice Springs

 C. Darwin

 D. Australia

5. Why is Tim finding the trip very exciting?

 A. Because he has visited a great number of different places in Australia.

 B. Because he has just bought an Australian car on the trip.

 C. Because he can fly to Perth.

 D. Because it is the first time he has been abroad.

IV. WRITING: Complete the second sentence so that it has a similar meaning.

1/ “ I’m having a wonderful time here .” Cousin Mai said .

→ Cousin Mai said that______________________________________________

2/ He asked me: “Where will you go tomorrow?”

→ He asked me ____________________________________________________

3/ Binh can’t swim.

→ Binh wishes_____________________________________________________

4/ Because Anh studied hard, she got good grades. (rewrite, using “so”)

→ _______________________________________________________________

5/ Save some money or you won’t able khổng lồ buy the house.

→ If you __________________________________________________________

Đáp án

I. Phonetic (1m)

 Question 1: (0.5m)  1. C   2. A

 Question 2: (0.5m)  3. B   4. A

II. Language focus (2.5ms)

Question 1: (0.5m)

 1. Would go    2. Doesn’t rain

Question 2: (2ms)

 3. B 4. D 5. B 6. C 7. B 8. D 9. C 10. C

III. Reading. (2.5ms)

 1. A  2. A  3. B  4. C  5. D

IV. Writing (2.5ms)

1. Cousin Mai said that she was having a wonderful time there.

2. He asked me where I would go the next day/ the following day.

3. Binh wishes he could swim.

4. Anh studied hard so she got good grades.

5. If you save some money, you will able to buy the house.

Phòng giáo dục và Đào sinh sản .....

Đề thi học tập kì 2

Năm học tập 2021 - 2022

Môn: giờ đồng hồ Anh lớp 9

Thời gian làm bài: phút

(Đề thi số 1)

I. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet lớn indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation.

*

II. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet lớn indicate the correct answer to lớn each of the following questions

6. We have lived in Hanoi …….. 4 years

 A. In

 B. Since

 C. At

 D. For

7. Lan and Maryam are penpals. They ............ Each other twice a month.

 A. Writing

 B. Has written

 C. Write

 D. Wrote

8. Lan enjoyed the peaceful atmosphere ............. Maryam was praying.

 A. While

 B. During

 C. When

 D. Where

9. Malaysia is divided ……… 2 regions

 A. To

 B. Into

 C. In

 D. On

10. Maryam was really ............... By the beauty of Hanoi.

 A. Impressed

 B. Impress

 C. Impression

 D. Impressive

11. The United States has a ............. Of around 250 million.

 A. Seperation

 B. Population

 C. Addition

 D. Introduction

12. Vietnamese people are very ...................

 A. Friend

 B. Friendly

 C. Friendliness

 D. Friendship

13. Would you mind …… the door?

 A. Mở cửa

 B. Opened

 C. Opening

 D. To lớn open

14. We ……… in Lenin Park when it rained.

 A. Walked

 B. Have walked

 C. Were walking

 D. Walk

15. I often play soccer …… Sunday afternoon.

 A. In

 B. At

 C. After

 D. On

16. Kate hates ……… to classical music.

 A. Listening

 B. Listened

 C. Listens

 D. Listen

17. Mrs. Lan lives here, ………?

 A. Does he

 B. Doesn’t he

 C. Does she

 D. Doesn’t she

18. If bố became rich, he …… travel around the world.

 A. Can

 B. Would

 C. Will

 D. Should

19. Nam suggested …… showers instead of baths to save water.

 A. Takes

 B. Take

 C. Khổng lồ take

 D. Taking

20. Mrs Brown, as well as her two children, ………. Traditional dress on the special occasions.

 A. Make

 B. Makes

 C. Wears

 D. Wear

21. Lan used …………….. Pass the mosque on her way lớn primary school.

 A. Walk

 B. Walking

 C. Khổng lồ walking

 D. Lớn walk

22. She asked me …………….. The most?

 A. What I liked food

 B. I liked what food

 C. What food I like

 C. What food I liked

23. Ao dẻo is a rich source of ……………… for some designers.

 A. Inspire

 B. Inspiration

 C. Inspirational

 D. Inspirator

24. He is only 24, but he has already achieved …………… fame.

 A. Worldwide

 B. Similar

 C. Common

 D. Famous

25. Jean cloth is very strong & hardly …………….

 A. Wears out

 B. Puts on

 C. Takes off

 D. Tears out

III. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet khổng lồ indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to lớn the underlined word(s) in the following question

26. Math và English are compulsory subject on this course.

 A. Optioned

 B. Required

 C. Separated

 D. Difficult

IV. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to lớn indicate the word(s) CLOSEST in meaning khổng lồ the underlined word(s) in the following question

27. This kind of jacket is considered to be very fashionable these days

 A. Old

 B. Away

 C. Ancient

 D. Update

V. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet khổng lồ indicate the most suitable response khổng lồ complete each of the following exchanges.

28. Lan: Would you like to have lunch with us?

Mai: …………….

 A. All right

 B. Yes, I’d love lớn

 C. No, I wouldn’t like

 D. Yes, I do

29. Hoa: Congratulations on your winning

Minh: ………………..

 A. That’s very kind of you.

 B. You are welcome

 C. No, thanks.

 D. Yes, of course.

VI. Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage.

Nowadays, more và more people are changing the …30…………….. Why they use their television. When television was new, we use lớn turn …31…………….. Và watch whatever there was. The fact that it was on TV was …32…………… for us to lớn think it must be enjoyable. But not that it is part of every life. We choose the program we watch …33………….. More carefully. We remember that we have many other interesting things to do. As we watch …34……………… programs, we want to lớn be sure that we will have a really good picture, with bright colors, and ……35…………. We are really interested, we want really clear sound. Of course, for higher ………36………, we have khổng lồ pay more.

*

VII. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to lớn indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions

37. No one has done any repairs khổng lồ this house since people built it.

 A. This house hasn’t been done some repairs since it was built.

 B. This house has been done some repairs since it was built.

 C. This house hasn’t done some repairs since it was built.

 D. This house hasn’t been done some repairs since people built it.

38. Janet said to lớn me, “Have you ever seen a UFO?”

 A. Janet told me if I had ever seen a UFO.

 B. Janet wanted to know whether I have ever seen a UFO.

 C. Janet asked me if I had ever seen a UFO.

 D. Janet asked me have I ever seen a UFO.

39. It"s very crowded here. I wish ..................

 A. There was a few people

 B. There is no one

 C. There was so many people

 D. There weren’t anybody here

40. What sentence is correct?

 A. Would you mind if I asked you a question?

 B. Would you mind if I will ask you a question?

 C. Would you mind if I aske you a question?

 D. Would you mind if I asking you a question?

Đáp án

*

....................................

....................................

....................................

Trên đấy là phần bắt tắt một số trong những đề thi trong những bộ đề thi tiếng Anh lớp 9 năm học 2021 - 2022 học tập kì 1 và Học kì 2, nhằm xem không hề thiếu mời quí bạn đọc lựa chọn 1 trong các bộ đề thi sinh hoạt trên!